oolaala

Tjena tjena .. idag har jag och jerry plockat svamp!  KRAM


Då var det avklarat!

Happ här sitter jag nu efter en tuff kväll/natt!! lite smått bakis som man säger...Tänkte berätta lite om gårdagen :)

Vi kom dit vid 16 och då var det bara att förbereda all dricka och förrätterna som då var nå räkgrejs BLÄ!
Alla kom vid 17 så då gick jag och emelie ut för att dela ut "drickband" som kostade 100kr/pers som dom skulle ha under kvällen för att kunna ta vad dom vill i baren..Riktigt smart tycker jag!

Oså var det dags för fördrinkar.. Christoffer gick runt och tände ljus och jag stod där och bara kolla läget medan dom andra brudarna stod med fördrinkarna.. Efter en stund gick alla in och satte sig på sina platser och vi gick in i köket för att göra iordning till varmrätten..

Varmrätten bestod av nå riktigt gott kött med grönsaker, svampsås, sallad, potatisgratäng och bröd :)
Vid 19 tiden så var det dags att ta undan alla tallrikar osv, det var ju stressigt som bara den .. Efter all stress så var det dags för massa tal oså så då kunde vi chilla i köket .. äta lite oså :) (vi fick också gratis dricka) hihi

Tiden gick ..... klockan blev 22 helt plötsligt och då var det dags för efterrätt som var en bröllopstårta av 3våningar med rosor på och grejer, jätte fin!

Jag kan lova att det var KAOS i köket, hade ingen fungerande diskmaskin så efter allt så var det dags att börja diska.. fick diska ca 200tallrikar för HAND!!! kan lova att jag fick ont i ryggen men det var det värt.. fick som sagt en "lön" på 700kr :)  Efter all grisgöra så var det dags för FEST!!!!!!!!

Christoffer stod i baren och gjorde superduper goda drinkar till oss som jobbat :) Så man blev ju lite på lyset ;)

Tyvärr så har jag inga bilder.. jag vet att det var dåligt men jag hade fullt upp hela kvällen!
Gick hem till Sara vid 03 tiden och jag slockna direkt.. Blev väckt av Jerry (christoffers pappa) som ringde och frågade om jag ville följa med och plocka svamp "hmpf" nääee inte direkt.. haha

Sådär... nu vet ni hur allt gick till ;) KRAM

trött!

Hej hej .. som ni ser så har min blogg ändrats och det är tack vare Linda :) Ett stort tack till henne. Jag tycker det blev jätte fint!

Om dagen .. jaaa, jag började halv nio imorse och slutade halv fem så jag är rätt trött nu ska jag säga! Inget speciellt, hade några lektioner som var lite tröga som vanligt men men ..

Imorgon.. Dags för bröllop!!!! Ska servera på ett bröllop i bälinge, det ska bli superkul! Vi är 5st tjejer + Christoffer :) Så får se hur det går..Kommer nog eventuellt knäppa lite bilder om jag orkar och hinner förstås :)

Nej nu ska jag sova, KRAM

Torsdag

Hej.. förlåt för att jag inte har skrivit på länge, har inte haft så mycket att skriva om...
Just nu sitter jag hemma hos min käre mor och pratar lite skit .. Var tvungen att åka hit för att hämta mina skolböcker, har ju kärnämnen imorgon!! ska bli kul och träffa alla klasskompisar ;)  Jag och mamma ska snart in till stan för att inhandla lite skolmaterial åt mig efter det ska vi till sjukan för att hämta ut ett sjukintyg för min axel ..

Som sagt jag har inte så mycket att skriva om .. lite tråkigt men men det händer inte så vidare värst mycket i mitt liv!

KRAM


Skoldag

Hejhej nu var det dags för ännu en liten kortis skoldag... börjar halv ett, ska bara prata med min lärare om min praktik imorgon :) Ska jobba på Uppsala Färg.. det kommer bli kanon!

Får se om jag orkar blogga mer ikväll . KRAM


Madde 18år

Happ, nu ska man berätta vad man gjorde igår ikväll.. blir inte så lätt!

Det börjar med att vi kommer dit vid 14 tiden och börjar käka lite lunch som då var massa olika pajer och sallad :) Riktigt gott!
Vid 16-17 tiden börjar vi göra iordning oss och sedan rullade alla andra tjejer in ... När alla hade kommit var det dags för mat. Det serverades potatisgratäng, sallad, bröd, fläskkarré med svampsås/beasås :) också RIKTIGT gott!

Vid 23 tiden var det dags för utgång i sthlm men det var ju inte direkt den bästa kvällen i livet.. Det började med att man hade SKIT ont i fötterna, plus att man blev helt otaggad genom att vänta på annat folk innan vi kunde gå till krogen..

Krogen var inte heller den bästa.. bara massa småttingar kändes de som, alla gick runt och vissla efter en och betedde sig som riktiga 08drägg!! usch för nollåtter ...

Jag och Emelie ledsnade fort så vi gick till centralen och yrade runt.. hittade ingenstans så vi frågade massa snälla vakter som hjälpte oss:) Vi hittade ett annat par som också skulle till uppsala vid 02tiden så vi haka på dom.. När vi väl sitter på bussen hem så är den proppfull men jag och Emelie fick iallafall sittplatser.. En kille som satt längst bak spydde i en påse det var inte så jätte nice BLÄ! luktade BAJS

Min underbara pojkvän
kom och mötte mig vid stationen sen vid 03 tiden :) <3 Sen slockna jag direkt när jag kom hem.. det var den kvällen de KRAM

 Det var alla bilder !


Idag smäller det!

Vaknade kl 10.04 idag för att kunna gå upp göra frulle för att sedan duscha och göra mig snygg :)

Vid ett tiden idag så rullar bilen till rosersberg för att fira Madde som fyller 18!!!!!!  Det ska ställas till med mat, firande, drickande sedan utgång i city.. Diggar't!

Nu har jag bestämt mig att det blev den vita klänningen men jag vet inte riktigt hur jag ska ha mitt hår ännu så det blir ett mysterium :) Nej nu måste jag skynda mig !!

Bloggar imorgon om hur festen var :) KRAM


fredag

Ja idag var det skola igen ..hade bara skolfoto sen sluta vi hmm ROLIGT!

Gick ner på stan och träffa Emelie :) hon skulle leta efter skor tills imorgon men vi hitta inga skor som va passande :/
efter det gick vi hem till hennes och johans nya lägenhet som var jätte fin. Vi käkade makaroner och köttbullar SÅ JÄVLA GOTT!
Efter maten så fick jag lite feber.. frös fast hade ett brännande ansikte.

När jag och Christoffer kom hem till honom så var det mat igen och jag var proppmätt, god mat men var tvungen att avstå.. skulle kräkas annars...

Nu ikväll ska jag hem till min pappa i björklinge för imorgon ska vi till rosersberg på kalas och på kvällen blir det PARTY i sthlm :)
Orkar inte skriva mera nu ska börja packa! KRAM


telefon bilder är helt ok

Jag lade in bilder från mobilen nyss tänkte att mina läsare kanske ville se dom :)




 

        
     

skön dag

Idag när jag kom hem från skolan så stack jag direkt till Sara (dole) och där träffade jag på Maja och Lisa :) Det var ett tag sen riktigt roligt att träffa er!

När dom hade gått så skulle jag hitta en klännig hemma hos sara som jag kunde låna till på lördag och jag kunde inte riktigt bestämma mig över vilken jag skulle ha på mig :/ så därför får ni välja åt mig :D


         

KOMMENTERA GÄRNA

skola 09.00

Hej. Vakna 07.45 idag för att gå upp och hinna göra sig iordning till skolan :)
Kom till skolan och där fick vi skriva på papper och så fick vi nya målarbraller (äntligen) !! Fick också reda på att jag skulle praktisera på Uppsala Färg, det är ju rätt nice :)

10.40 lunch - pannkakor m sylt eller tacosoppa. Sen sluta vi efter lunch :) Rätt slapp och skön dag.

19.33

Nu när jag gick in på min facebook hittade jag gamla bilder från förra sommaren när jag skulle "leka" modell för pappas kompis. Han skulle fota inför ett bröllop så han behövde testa lite olika färger osv:)

        

Dagens

Vaknade 09.45 idag ungefär och då ringer moster och frågar om jag ska till henne och luncha sedan åka till nickis (äventyrslekpark) eller nåt .... Självart!!! Tar 2an dit och när jag kommer dit börjar vi laga lite mat :) rostbiff, färskpotatis och sallad. Ritkigt gott! Efter maten kommer min morfar (mofis) och tar en kopp kaffe.

14.00 skulle vi hämta Leo och hans kompis Karl på dagis. När vi kom hem sen så var det dags för mellis, det blev banan.

15.00 var det dags för nickis dåda.. FULL RULLE hela tiden .. det var också riktigt roligt.. tyvär så har jag inga bilder därifrån men ska lägga upp en bild på min dunder söta kusin Leo! KRAM


GodMorgon

Tjena tjena! Idag så ska jag hem till min moster och käka lunch :) ska bli myspys.. Efter det blir det väl bara att fundera på vad som händer imorgon för då är det som sagt skola för min del :( BLÄ!! 

Orkar inte skriva mer... vakna för ca 10 min sen! ska göra mig iordning nu KRAM


söt

Sötare, roligare unge hittar man inte! KISSAR PÅ MIG


läskigt? JA

Hej allihopa!

Ikväll när vi skulle hem från Sara (dole) så körde Hanna hem mig till Christoffer men det var ett PROBLEM!!
Hanna kan INTE  köra bil, det är en sak som är säker.. Hon körde mot rött, stannade för grönt, körde nästan på en cyklist och körde nästan över tågrälsen när lamporna lyste RÖTT!! Hon tvärstanna och mitt hjärta kom upp i halsen. Snacka om att det höll på att bli brunt i trosorna!

Det var min kväll :) KRAM

16.04

17.00 tar jag bussen till stan för att äta med min lilla pussgurka Christoffer. Vi ska laga lövbiff och pommes!!
Sen lite senare kommer jenny in för att hon och jag ska till Sara och mysa, titta lite film och snacka skit :) KRAM





SJUKT!

Inatt drömde jag sjukaste drömmen! drömde att jag var vid kungsgatan(swedbankautomaten) och där helt plötsligt så står sofia (filips) flickvän och hennes mamma vid ett chokladhjul. Jag tänkte fan va nice jag ska spela! jag valde numren 3-8 för 5spänn... pilen kom på nr 3 men så ser jag att sofias mamma snurrar på dendär jävla siffergrejen så det blir nr 2 och då blir jag fly förbannad och skriker JÄVLA KÄRRING DU ÄNDRA!!!! oså gick jag därifrån....då springer sofia efter mig och drar mig i håret

och jag ba: va i helvete jävla cp! så börjar värsta catfighten. Vi slåss och brottas vid alla människor men ingen gör nåt.. Sen efter tag så säger jag åt henne att jag orkar inte tjafsa med en tönt så jag går vidare till max sen helt plötsligt så står hon där bredvid mig och börjar prata och då är vi bästa vänner :S aja skum dröm säger jag bara!!!

 
 
Här har vi då galningen ;) sofia

Haha



Är hon allvarlig? Roligare tjej får man ju leta efter.... hahahha

oooldies

Hittade lite gamla bilder som jag inte sett på länge på jennys dator :) jätte roligt!!





Datanördar!



Nu har jag och jenny suttit vid datan i ca 2h och försökt lärt mig om hur man fixar med sin blogg... börjar förstå lite grann men inte mycket haha .. Börjar få ont i ryggen, får se om jag bloggar imorgon!!! God natt♥ KRAM

Myspys!

Sitter nu här hemma hos jenny och myser. Lite småkallt om fötterna men men det får man ta.. har precis fixat blogg och fattar verkligen ingenting!! Jenny sitter här och försöker hjälpa mig så får se hur det går. KRAM

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0