blev match ändå konstigt nog

tränarn skickade sms imorse om att matchen idag skulle bli inställd men så ca 1h senare så messar han och skriver att vi ska vara beredda på match ändå? jaha vafan har hänt nu tänkte jag och trodde att tränarn hade fått hjärnsläpp...Men så iallafall så blev det match med 7st utespelare och 1 målvakt... Matchen gick väl sisådär, 5-4 blev det och vi kunde gärna ha vunnit för Västerhaninge var inte alls på topp!

Skott på foten har jag också fått....Det gör jätte ont! Den nuddade precis en nerv som går till stortån så jag kan inte böja upp den :/

Efter matchen åkte jag hem till pappa för och hämta lite målarverktyg inför morgondagen. När jag varit där åkte jag till mamma för och säga "Hej och välkomna hem" sen skjutsade Linus in mig till stan och nu sitter jag här och ska snart sova! HEJDÅ

Välkomna hem!

Idag kommer nämligen mamma och hennes man hem ifrån Indien.. Dom har varit där i en hel månad nu. Så jag måste hem dit och fixa lite hade jag tänkt, städa och dona ni vet sånt som man alltid gör för att man vill att det ska vara fint när päronen kommer hem!

Skulle ha jobbat igår men det sprack ju för att denna jävla mage inte vill ge med sig! Har fortfarande magknip :(

Matchen idag blev inställd också pga för få spelare från våran sida.. Hade bara 9st utespelare, och det kommer man inte långt med. Så det flyttas till någongång mitt i veckan troligtvis.


sjukling

Åååååhh, hatar och vara sjuk! Eller sjuk å sjuk, har magknip. Gör svin ont! Så gick upp 05.45 för att känna om jag verkligen kunde åka och jobba men det gjorde så jävla ont så jag blev hemma istället.

Får se om det har blivit bättre till ikväll för då jobbar jag nämligen igen, 21.30-04.00. Ne nu ska jag ta och äta något gott sen sola tror jag, om jag orkar ta mig dit!

jobb jobb jobb

Nu har jag jobbat i två dagar på ett företag som heter Graflunds, jobbar imorgon också...Jobbar som förvaltningsassistent. Har inte riktigt kommit i fund med hur man gör oså med datan men det lär man sig nog så småning om! Jag trivs jätte bra, alla där är hur trevliga som helst. Som sagt, sista dagen imorgon sen är det skola nästa vecka som gäller :/

Juste hade match igår med 10 utespelare? haha det blev 3-3 men ett mål och en om jag får säga det själv en skit snygg ass från min sida :)

Jaja nu väntar damkronorna kl 20 mot finland!! HEJJA HEJJA

Upp imorgon 05.45 dårå för att gå till tåget halv sju......tycker liiiiite synd om mig faktiskt, men pengar är det ju!

har man tur eller?

SLAPP SKOTTA! nu är jag den världens lyckligaste.. nu väntar en träning som är ca 3h lång, det var ju dock mindre roligt!

varför?

varför varför varför går man upp halv 9 när man äntligen har sportlov? fattar inte det jag....Nu ska jag snart äta en mastig frukost som består av macka med koktägg och lite nyponsoppa! Fyfasen va gott. Väntar också på ett samtal från vårdcentralen men varför säger jag inte :) det är lite för personligt!

Under dagen tänkte jag åka ut till min mamma för och mata katterna och skotta hela uppfarten. Det blir kul? NOT. Som ni alla vet så är det flera meter snö här i Uppsala, så det ska bli kul och skotta nu när man inte har gjort det på 3v :S 

Nåväl, det var nog min måndag!

jobb jobb

hittade en skit snygg bild på mig och Sara från jobbet igår!


pulkaåkning och grillning

Idag har jag, Christoffer, Leo, Anna, Susanne, Johnny varit ute på högarna i gamlis och åkt pulka! Det var en höjdare, riktigt roligt! Kom knappt upp för backen ens...

Efter cirka 1h så var det dags att åka hem för grillning :) Det uppskattades väldigt mycket.. Vi träffade på Elin och Linus på vägen också så dom följde med hem. När vi grillat klart så började jag och Elin baka en kladdkaka som var extrem kladdig, gick knappt och äta, riktigt mastig med choklad!









jahapp

då var man 3000kr fattigare! fick betala en jävla bajsspelaravgift igår!!! NU ÄR JAG SUR

matchdag

match dax halv 8 ikväll mot AIK...riktigt viktig match! blir en jämn och spännande match skulle jag kunna tro plus att hela familjen palmred kommer och kollar så måste ju ligga på topp hela matchen! HÖRS


tisdag

hade prov imorse som var superlätt :) planglas A..har varit hos mamma och städat och matat katterna också så nu sitter jag här hos christoffer med mätt mage och latar mig!

MATCH IMORGON MOT AIK :D TAGGA TAGGA

för kallt...

Brrrrr idag har det verkligen vara för kallt! Frusit hela dagen men det är väl också för att man är lite småsjuk, hoppas jag blir bättre till på onsdag för då har vi en viktig match som väntar oss mot AIK hemma.

Juste föresten så vann vi igår med 2-6 mot Tullinge :) Riktigt kul! Jag tror alla i det laget hade ADHD eller damp eller någon liknande sjukdom. Skrek gjorde dom hela tiden så fort man rörde dom. Inga mål för min del, som sagt, var väldigt hängig.

Idag kommer Elin och Jimmy hit på middag :) Det blir spagetti m köttfärsås min favorit rätt. Sen måste jag nog plugga på planglas A.. Har prov imorgon, men det är rätt lätt! Men nu sitter jag här i mjukisbyxor, tjocktröja, strumpor och morgonrock.. KALLT!


sitter i bussen

.....och är påväg mot stockholm på mactch mot tullinge! fick låna emelies bärbara :)
sitter och äter riskakor och lyssnar på öppna landskap på radion.. tagga tagga!

nåväl, vi är väl framme snart..... skriver nog mer sen när jag kommer hem! önska oss damer lycka till


herregud kolla in stackarn


VINST!

YEAH, vann med 6-2 mot Segeltorp och hatrick blev det för min del också :) riktigt lycklig. Kolla i UNT imorgon så ska ni få se hihi .. "skrytmåns"? jomenvisst..

Kalas hos pappsen imorgon, världens bästa pappa fyller nämligen 43år och det ska firas sen blir det mer kalas hos grannen som fyller 21 och ev utgång på det :)

Match igen på söndag mot Tullinge, luktar vinst där också får vi hoppas! Fullspäckad helg men vi gillar't.

Nu ska jag in i duschen sen äta något mumsigt hade jag tänkt! Ciao Bell'a

oså blev det torsdag....

denna dag har varit seeeeeeeeg! skulle till tandläkarn idag kl halv 9 i storvreta.. lite låångt men vafan, duktiga är dom :) fick lägga på lite ny lagning..den gamla hade tydligen låstnat? jaja.....

efter tandläkarn vare dags för skola, blää! det första jag gör är att spilla ut kaffe på hela golvet? typiskt mig...
slutade halv två, rätt skönt! sen var jag tvungen att bege mig till min mamma och fixa med katterna o vise versa....När jag kom hem till torsgatan blev det middag och det bestod av korvstroganoff m ris! MYMS

Tränat har jag gjort denna tråkiga torsdag också, dock bara 45min varför vet jag inte men lagom var det.
Nu sitter jag här oduschad och hungrig... vet inte hur jag ska göra? duscha eller käka?.....help


dumt men roligt!



kolla på hela


härligt men jobbigt

nyss hemkommen från en jätte jobbig men skön träning.. vi åkte nästan mest skridskor så nu är jag heeelt slut! men det vare värt, viktig match både på fredag och på söndag så måste vara i topp form!

nej nu ska jag sova och min lilla älskling ska få ta hand om mig.. massera mig lite :)

haha jag dör

Jag måste bara berätta! Min telefon ringde för en stund sen men jag hittade den inte... jag letade överallt, i soffan, under soffan, på golvet, på bordet, överallt!! Men kunde inte hitta den... Jag hörde den jätte tydligt men fattade inte vart jag hade lagt den.. Till slut kom jag på vart jag hade lagt den, i min ficka på tröjan SOM JAG HAR PÅ MIG!!!!!! hahahah hur dumt är inte det? nåväl..ett gott skratt iallafall :)


ojoj ....

har visst inte skrivit på ett tag nu ... men det har faktiskt inte hänt så vidare värst mycket! JO Evalena och Jerry har ju äntligen kommit hem :) SAKNAT ER! Fick ett par converse skor och två coola linnen tack så jätte mycket.

juste, hade ju match i söndags också.. den gick väl sådär, vann med 2-0 men hade 4, 4 lägen :O och missa allihopa! fyfan va sämst jag är....så jävla förbannad.

idag har jag fikat med moster susanne och kusin leo.. är nämligen ledig, så underbart!

träning kväll dårå, rätt skönt.. har inte rört mig sen i söndags!

Almtuna vs Tullinge

Match idag dårå 17.55 hemma!! Kom dit och kolla vetja.. Men FÖRST är det storstädning som gäller på Torsgatan. Evalena och Jerry kommer nämligen hem inatt :) Och jag som längtat sååååååå... Äntligen får man riktig mat!


lite om gårdagen.....

Hej! Inatt blev det jobb. Ganska roligt faktiskt.. I slutet kommer två st bröder, vet inte om dom var tvillingar eller inte men söta som fan var dom.. Båda var dyngraka, bönder och läspade. Ena där hade tappat bort sin bricka och fyfan va roliga dom var! Eller hur pia? ;) Orkar inte berätta vad dom sa och hur dom sa det men ni får fantisera lite hehe ...

Kollade min telefon hela kvällen, väntade sms av Christoffer hela tiden men kom på varje gång att han hade glömt mobilen hos pappa :/


dagens

Vakna kl 09 imorse!!!!! Det är nåt fel på mig.....Käka frulle vid 12 tiden sen var jag och Inkan igång och städa hela huset.. Riktigt kul när vi hjälps åt, plus att vi hade radion på så då blev det ju lite roligare!

Vid 16tiden kom min lilla gullunge till björklinge.. Fick nämligen sova själv i sängen från fre-lör :/ buhu!

Nåväl....jobba ikväll från 22.30-04.00, mindre roligt! Sen match imorgon dårå. Hoppas verkligen på vinst!
Vi möter Tullinge som vi egentligen kan slå men man vet ju aldrig, när vi möter skitlag så spelar vi själva som skit? Fattar egentligen inte hur det går till men men... Nu ska jag duscha sen hard work work


fredag

Igår var det skola som var rätt slapp! dock så var det torra hamburgare så det sög ju balle. Jessica gjorde nåt kul också som jag tänkte skriva här men kommer inte på vad det var! DAMN IT.....

Åkte iallfall till pappsen på kvällen och det var ju mys! Åt jätte god mat sen drack vi lite gott vin sen somna jag kl 22? haha en trött unge..


ouups!

Kunde inte hålla mig! Fick bli en skit snygg väska också.. Tanken är den att jag ska ha den på idrotten :) Tycker om när det finns ett långt band som man kan ha över axeln.



shopping

Har varit på stan idag igen!  Det blev ett par nya uggs och en kavaj :) Lite smått glad dårå..
Ska snart till mammas jobbarkompis med Jessica för att kolla in hennes lägenhet som behövs målas om..tjäna lite extra kneg!




nåväl

här har vi då vår egna kissie utan smink.. jag kan till och med tycka att jag är snyggare utan smink? :S


Till vänster är då kissie


hockey

hittade en ny lite rolig bild!



GRATTIS.........

MAMMMA PÅ 40ÅRSDAGEN! Tyvär så är du ju i Indien så blir inget firande för min skull men det är ju ändå skönt det för det hade nog blivit dyrt då..Du får firas när du kommer hem♥ Grattis igen!


älskar onsdagar

ledig antingen onsdagar eller torsdagar och det gör mig väldigt lycklig för då går veckorna så himlans fort! Idag blir det shopping med min underbara :) sen ikväll eventuellt åka till pappa♥

försöker iallfall

Nu har jag ändrat lite på bloggen, tyckte det behövdes men som sagt det går inte alltid som man vill!
Behövs lite förändring nu tycker jag...Ledsnade på förra

Jens ska hjälpa mig har han sagt så det är väl bara & vänta :)

Älskar dig

Hittade en jättesöt bild på min lillesyster så ville bara lägga upp denhär lite fort ♥ Puss




FINAL

ikväll är det ju som alla vet FINAL I PARADIDE HOTEL ! !



Hoppas att denna snygging vinner!
Som sagt, det är ju en tjej som vinner....


går det bra eller? NEJ

fan skar mig rätt djupt i handen idag också! vad äre med mig? Skulle hjälpa jessica och bära en glasskiva men det gick ju bra? NEJ då river jag upp halva handen istället....nåväl

snart ska jag och min käraste äta lite chicken bits, pommes med american dressing :D MYMS

Vissa har det bra!

kl 10 imorse åkte min käre mor och hennes "man, gubbe" vad man nu säger till Indien och med det menas med att jag, ja just jag måste åka dit varje dag och mata katterna i en månad? fyfääen åka till skuttunge fram och tillbaka varje dag....blää

Fick
iallfall 1600spänn höhö



Jaaaa men jaaaa hade det så jävla bra där nu! och faaan om ni inte shoppar nåt åt mig ;)


uselt

idag kuttade jag två st fingrar (tummen,pekrfingret) . Började nämligen med planglas A idag! Såklart så skär jag mig i fingret när läraren PRECIS har sagt "skär ej mot er utan skär från er" jaja tänker sanna men ändå så skär hon mot sig och skär sig! KLANTARSEL!




Hade träning kl18 och FYSATAN va jobbig den var. Åkte skridskor tamef*n hela tin



RSS 2.0