fest i bilder

PIA 19ÅR












Grattis pialuttan


min hals dör

nu kan man verkligen säga att jag är i målbrottet! låter som en kille som går i 9an.............ush

Ska åka till mamma idag så hon får pyssla om mig :)

jag är väldigt duktig

tvättar och donar! andra tvätten nu :) sen är det dags för lunch.

Party ikväll? får se, låter som en tupp i halsen

INGEN VANLIG DAG!

FÖR IDAG ÄR DET PIA BÖRJESSONS DAG!  Grattis snuffi som fyller 19ÅR idag♥


Ja' visst! ;)


hes som en åsna

imorse när jag skulle hälsa på katterna? iallafall så kom det ingen röst :S creeeepy

får se hur mycket jag orkar ikväll/inatt!

ni ska få stryk

har match idag mot ledarna ormsta! nåväl får väl se hur det slutar plus att man är väldigt förskyld så good luck säger jag bara!


pengar gör en lycklig

Har varit med Jessica på stan idag och JA det blev lite shopping!
Har tyvär inga bilder men köpte en fet ring, två par jeansleggins och 2 st tjocka strumpbyxor :)

Ska iväg på träning nu fast jag är lite purken!

PARADISE HOTEL

Idag mår jag mycket bättre. Fick panik i magen inatt, var tvungen att springa till toaletten för jag ni vet. Som sagt min mage mådde inte alls bra igår.

JOBBAR IKVÄLL!! och vet ni vad, PARADISE HOTEL kommer. Eller aa iallafall fyra st av dom :)

SNYGG-KRISTOFFER♥ , Stefan, Madde och Annelie. Så kom förbi Kalas vetja :)


illamående dag

vaknade på helt fel sida idag! som tur var så var det en kortis dag.

träning ikväll men måste nog skippa den, som sagt.. mår som ett as!

sitter i min rosa morgonrock, raggisar, tjocktröja och mina ulltofflor. dags att sova snart tror ja

måndagsledig

YES är ledig idag, så jävla skönt! Somna vid åtta tiden igår och sov till kl 9 idag. Nåväl, idag ska jag träffa chefen för ett litet snack :)

JUSTE! Evalena och Jerry åkte till thailand igår så jag och Christoffer är ensamma i 2veckor nu, HUR SKÖNT ÄR INTE DET?! :D


lördag/söndag

Ush och fy, har aldrig jobbat så tungt förut. Blev kallad både de ena och det andra (F***A & K*K) Nån utlänning vägrade vänta på sin tur så den lilla stackaren blev lite ledsen. Jag hämtade vakten iallafall så han blev utkastad! Så himla skönt ibland när folk står och skriker åt en oså är det bara hämta vaken så skickas dom ut. Riktig skön känsla. Lite power haha

Slutade 04.00 "imorse", somna kanske vid halv 6, man var ju tvungen att komma ner lite i varv också. Samling 10.30 idag också, fick sova i 3,5h!! Var lagom trött till matchen. Den gick ju inte alls som man ville. Höll på och kräkas med så :/

När jag kom hem så väntade en väldigt romantisk middag som min underbara pojkvän hade gjort åt mig :) Det var kött med svampsås, pommes, tzatziki, sallad och levande ljus. Riktigt mysigt och gott! Han är för underbar ibland, nästan så att man vill krama sönder honom :) ♥

Nåväl nu sitter man här helt död i kroppen. Ont överallt! Så skönt att man är ledig imorgon, det behövs vill jag lova. Ne, ska nog gå till sängen om en stund innan jag somnar här på tangentbordet.

Fredag

Fick gå till skolan själv idag, Jessica messade mig imorse och skrev att hon hade spytt? Kul... stackarn :( Krya på dig verkligen!

Skolan var som vanligt på fredagar, allmänt seg!

Kom hem och då var det dags att gå direkt till luthagsrestaurangen. Dom har stans bästa pizzor kan jag lova! Fast jag käkade en kebab gyros tallrik, den var lika god!

När jag och Christoffer kom hem var lägenheten full av massa tanter och en gammal gubbe. Det var Evalenas jobbarkompisar. Dom skulle gå till afrorestaurangen som ligger här vid oss och käka för det var tydligen två st gamlingar som skulle gå i pension men jaja... Lägenheten var FULL!

När väl alla hade gått så var det dags för mig att gå också. Hade nämligen 1hs träning idag, rikigt skönt!
Kollade på let's dance när jag kom hem med Jerry. FAN att Rabih inte åkte hem eller dendär Marcus. Fyfan dom är riktigt stela... Någon som håller med? Ne nu ska jag sova, har träning 10.15-11.15 imorgon bitti! NATTI NATT♥


Torsdag

Jag måste ju bara berätta att jag är verkligen världens klant! Träffar Jessica vid bron som vanligt, kommer till skolan, vi börjar byta om oså stänger jag igen skåpet MEN glömmer nycklarna i skåpet! HUR FAN TÄNKER JAG? haha så det var ju bara och hämta Johan som fick klämma upp låset. Nåväl, vi fick låna ett lås tillsvidare iallfall så det var ju bra :)

Jag och Jessica blev nästan klara med våran rum, behövs bara en strykning till men det fixar vi på tisdag för att på måndag är vi LEDIGA!!!!!!! så himlans skönt. 

Efter skolan så gick vi hem till Jessica för att skriva lite på vårat projektarbete. Vi blev inte riktigt klara men mycket hann vi :) Efter vi skrivit klart blev vi lite hungriga så vi lagade våran favvomat (makaroner m. köttbullar) Mumsfillibabba! Joni, efter maten blev vi lite pruttiga i magen så det vibrerade bra i soffan må jag säga ;) hihi eller OJ vad sa jag nu? Äh, lite får man faktiskt bjuda på sig!

Ledig

Woohoo, idag är jag ledig! Men ska dock dammsuga hela lägenheten och skriva klart mitt och Jessicas projektarbete :) Sen ikväll är det träningsdags halv 9. Känns ju sisådär, lite trött för de!


tisdag

Idag gick dagen rätt så fort. Började halv 9 med att gå till cafeterian med min lilla pingla och köpa en päronmer och en liten marabou choklad! Efter det var det dags att börja mäta ut och grejer i vårat lilla rum. Då var det dags för att sätta våtrum. Orkar inte berätta hur man gör och varför? Men här kommer en bild på mig när jag brespacklar mitt lilla hörn där själva "våtrumsytan" ska sitta.


Gårdagens

Var trött heeeeela dagen.. Somna tom i skolan när vi kollade på en film!? Efter skolan åkte jag hem till Jessica för att "umgås" men jag somna i henne soffa och sov där i cirkus 2h utan att hon väckte mig. Medans jag sov knäppte hon två rätt söta bilder om jag får säga det själv!





Jag är så ootroligt söt när jag sover? Tack Jessica ♥


HANDBOLL

NU äre dags för Sverige-Slovenien på kanal 4! KOLLA VETJA


vi är bäst!

Igår hade vi match och vi vann med hela 4-1, och självaste jag gjorde 1 mål och 1 ass :) Så jävla glaaad!
Läste ni UNT, är med där också för att skryta lite.

Idag var det dags för skola men sov typ hela dagen, eller iallfall när vi kollade film. Riktigt seg dag! Sen gick jag och Jessica hem till henne och jag somna i hennes soffa, sov där i ca 2h..

Nu är jag hemma och Christoffer och vi har precis käka lite oså, riktigt god mat! Mört kött, potatis och brunsås :) MUMS


GRATTIS SYSTERYSTER!

Idag är det nämligen en speciell dag. FÖR IDAG FYLLER MIN KÄRA LILLASYSTER 12ÅR!!!!!!! Det firas med kalas sedan hemmamatch :)


♥ 12åringen och jag i somras på liseberg


mysig hemmakväll!

kvällen har varit väldigt mysig! kollat på lets dance med lite mätta och trötta personer men ändå haft underbart trevligt. Linus och Richard kom förbi också så vi pratade lite skit. Snacka om när vi var små, om spöken och allt möjligt! Lite småtrevligt sådär :) Nu sitter jag och Christoffer framför tvn och kollar på nå ganster film på kanal 5, hänger inte så vidare värst bra med i filmen men det kanske är för att jag sitter här? hihi

Nåväl, ska nog gå och lägga mig snart. Ska nämligen upp vid halv 11 imorgon, måste ner på stan och köpa en present till lillesyrran. Hon fyller nämligen hela 12 år på söndag. Några förslag på vad man kan köpa?


fyfarao

matchen igår behöver man inte ens prata om! nya tag, nya krafter.

skulle haft träning ikväll men blev möte istället, riktigt bra! Har sån träningsvärk efter biptesterna på idrotten. Ikväll blir det väldigt lugnt! Ska kolla på let's dance :) Bara ha det allmänt mysigt.

imorgon ska vi till sthlm och hälsa på Jerrys syster Ingmarie och hennes man Mats. Det ska bli jätte kul och se hur dom bor! Sen jobbar jag imorgonkväll, börjar 22.30 KUL!?

på söndag fyller min kära lillesyster 12 år, och det firas med kalas :) sen har jag hemmamatch mot västerhaninge, hoppas på vinst!



Syster och jag :)♥


GRATTIS LINUS

Grattis kusin vitamin till körkortet. Så söt att du ringde mig 3e första för att berätta det :) Linus har blivit stor nu!


fullt upp!

Jobbade inatt, fy och blä. Det var jätte kallt så nu är man lite snorig och lite vresig i halsen :( Hoppas det bara går bra på matchen ikväll så inte halsen börjar strula till det ännu mer. Kanske kan bero på att jag hade träning igår innan jag jobba och sen blev jag kall? Ingen aning.......

Idag ska jag till ishallen och åka skridskor med min moster Susanne och min kusin Leo ev min kusin Linus också. Ska bli jätte mysigt :)

Kl 17.00 är det samling inför match i sthlm! Vi lirar på Järfälla, spännande och se hur matchen går :) Önska oss lycka till! Ne nu ska jag käka frulle innan "släkten" kommer. CIAO

barnvaktsdag!

Idag har jag varit barnvakt åt min urgulliga kusin Leo :) När vi kom hem så käkade vi lite lunch och de bestod av potatis och hot dogs :) Sen kollade vi på snövit och sen "ringaren i nothre dam" ellerhur det stavas. Sen var det dags för mellis (youghurt och flingor) riktigt nice! Efter mellisen blev det Wii spelet, det är as kul! 

Vid halv fem, fem tiden kom pappa Johnny hem så då käkade vi middag som då bestod av spagetti och köttfärsås! ÅT VI HELA TIDEN ELLER? haha känns fan som så.

Efter middagen dårå så skjutsade Johnny hem mig och nu sitter jag här med ond mage och fryssen så jag undrar vad dom hade i kylen ;) haha

skoldax

Jahapp, då var det dags för skola igen då! Nu börjar livet. Nu på lovet hade jag verkligen inget liv, sov sov sov och åt!? Ush blä vilket skräpliv.. Nu har man iaf något att göra på dagarna :)  Ska gå till bussen om 8min så lär gå och borsta tänderna nu sen klä på mig! CIAO

helt borta

Nu har jag tränat klart, och jag är heeelt borta kroppen! Huvudet hänger inte alls med vad kroppen vill.. Som sagt, JAG ÄR TRÖTT!  Ska kolla på paradise hotel snart men först ska jag duscha :) hejdå


Sista dagen

Idag är det sista dagen innan skolan börjar! Alltså, skolan börjar imorgon tisdag halv 9 med religion. Hur kul är det? Men slutar 11.20 som tur är! Vissa har det bra höhö

Träning ikväll 19.00-20.15 nicenice, ska bli skönt att bränna lite fett! Sen efter träning ska jag ta en välbehövd varm och skön dusch! Ska bli så jäävla skönt.

Nyss så gjorde min lilla bäsis mat åt mig, riktigt mysigt!

my favorite



Detta var då min bästa låt när jag var liten! Blev heeeeelt vild när jag hörde den, välte stolar och sprang runt som en tok i lägenheten!


riktigt fin


sjukt skön


sov till kl två!

jobbade inatt till kl 4!!!!! en dryg tjej var kvar och vägrade lämna sin legitimation för hon hade tappat bort sin bricka. Fan sånt kan göra så att man nästan klappar till'na!

Nåväl, efter jobbet så åkte jag till Adrian och där väntade Elin och Christoffer :) Vi satt och prata om resor osv, kanske blir en roadtrip i sommar! :D

Vi gick nog hem vid 6. Gick hem i kylan! fyyyfasen

Bra vibbar!

Nu känns det som om jag har tränat varje dag denna vecka, och det börjar ge med sig! Man känner att man orkar mer och mer :) Det är skönt! Träning lör, sön, mån, ons match torsdag! Bara träna på.. Ska bli en spännande säsong nu.

Imorgon blir det ev mys med Sandra och Robin :) Middag och lite smått och gott.


bäst!


Peaken av Kissie!!

myspys

Nu sitter vi hos mamma och har precis ätit jätte god middag. Julmust finns här bredvid mig på bordet plus lite saltade smala chips :) Både Christoffer, jag och Emma sitter vid en varsin data. Christoffer har med sig sin, jag har mammas och pers och Emma sitter vid sin nya som hon fick i julklapp :) Alla vi är nördar!

Mamma sitter här i soffan och stickar ett par raggisar (raggsockor) åt Christoffer. Ett par blårandiga söta sockor. Blir väl att man sitter här ett tag nu :) Finns inte så mycket annat att göra här än att sitta vid datan, äta eller sova.

Imorgon blir det stan, då ska jag köpa en almanacka och försöka hitta ett par jeans! Blir nog inte så himla lätt med mitt sk "bigga ass!"

Nej nu ska jag nog vara lite social här hemma. Hörs! KRAM

Såhär söta är vi ikväll!♥

NYÅR

Förlåt alla bloggläsare, jag har haft lite jullov här på bloggen.. Har inte blivit så att jag har skrivit så mycket, har lite annat att göra :)

Men tänkte iallafall berätta hur mitt nyår var.

Det började med middag hos Filip med självaste Filip, Fia, Jessica, Christoffer. Det blev en skiit god fläskfilé som jag själv hade stekt med potatisräfflade kroketter nånting och beasås. Till det var det sallad och alkohol :)

Efter maten så kom två personer till, Oskar och Rasmus. Riktigt trevliga prickar! Rasmus är Jennys nya flört ;)
Vi satte oss framför tvn och kollade på MTV som "sög" rätt mycket om man får säga så. Det var inte värsta draget som jag är van med så jag blev lite deppig.

Christoffer tog med mig ut till köket och vi tog en diskusion som slutade med tjafs. Vi tog taxi hem och jag gick och la mig vid 01 tiden. Christoffer drog vidare till kalas och festade med våra vänner :)

Så man kan sammaställa nyår som ett kaos. Tänkte iallafall lägga upp lite bilder som jag snott från facebook!


RSS 2.0