sjukt trött

När jag kom hem idag från praktiken så somna jag direkt! Skulle ha gått över till Jessica för och ha gjort vårat projektarbete men somna direkt när jag kom hem.

Det var ofs skönt för jag jobbar inatt! Börjar halv 21 med kära pia :) HÖRS DÅ


Red Bull

Fick en keps av Emelie när jag fyllde år! Tycks?

Utseendet bjuder jag på, pratade nämligen med moster Susanne i luren ;)


ICA ICA MAXI MAXI

Vid halv sex tiden "ikväll" kommer Emelie och hämtar upp mig för då ska vi bege oss till Ica Maxi för och handla lite godis till helgen! Säger inte riktigt än vad det ska vara till ;)

chilledill

Som vanligt så var jag på praktiken idag fast inte så himla mycket på Upsala färg butiken utan satt mest i servicebilen och åkte runt på ärenden, bl.a österVÅLA världens största håla! Jag vet att det rimma och det var det som var meningen :) Hihi! Det var faktiskt himla skönt. Efter det åkte jag och Micke (min handledare) till Willys för och handla lite energidrycker, man blir som sagt lite seg att åka i bil hela dagen.


haha

Jag bara älskar Maria Montazami :)


TV-KVÄLL

Ikväll är det Top Model, ny säsong (13) 20.00 & efter det är det Svenska Hollywoodfruar 21.00!!






Fika

Har fikat med underbaraste idag på Barista! Han bjöd på en smoothie som bestod av jordgubb & lime. Till det tog jag en chokladmoussekaka, riktigt gott!

Christoffer tog en chokladmoussekaka men han drack världens godaste kaffe till istället.



Intressant

Har praktiserat idag och det gick hur bra som helst. Lite seg i början bara men annars så! Det har kommit en tjej som varit mammaledig och hon har så härlig dialekt. Vet inte riktigt vad det är, och vågar inte fråga för den delen heller.... haha! Man blir så glad när man är i närheten av henne och hon öppnar munnen.


Nu börjar livet igen

Praktik imorgon igen! Det känns väl sisådär, lite för trött för det känner jag. Men hoppas det går bra!

Kollar på ballar av stål nu, jävligt underhållande program.

Kanonkväll

Hade en underbar kväll igår med lite väl för mycket av det goda. Fick i mig 10 cider + 2 shotts! Hm jag är chockad över att jag överlever idag, Haha! Här kommer lite bilder från gårdagen.












Finns fler bilder på facebook :)


Kvällens outfit!

......består av denna oranga skönhet med axelvaddar!


Resultat!

Här är då resultatet av sminkningen! Tycks?




Jag vet att bilden är dålig. Den är tagen av camen på datan


fluffs

köpte en ny "tröja/t-shirt" nånting i veckan. Tycks?


otränad?

Haha fysatan, är jag otränad eller? Hade idrott igår som sagt och vi spelade tops, visst det var rätt jobbigt men ändå.... Eller så kan det vara ifrån jobbet inatt? Fysatan min rumpa :S  haha

PARTY

Idag då så blir det lite kalasfirande för mig. Några kära vänner kommer hit på lite tårta som jag har gjort helt själv med lite hjälp av Jerry (christoffers pappa). Han fick vispa grädden, Haha!

Lägger upp bilder imorgon. Har inte riktigt tid just nu, har saker som måste göras!

1: Sola
2: Städa
3: Duscha
4: Bli sminkad på face
5: Duka och fixa iordning här hemma!
6: Kl 20.00 så kommer gästerna

fredags

Var i skolan som vanligt....Hade idrott sista lektionen och det var ju bara för flamsig! Spelade topsboll och det var nog den roligaste idrotten någonsin. Jag har aldrig sett Jessica i närheten av en boll förut men det fick jag igår och det kan jag säga, det var en jävla upplevelse :D


Jobbade igår/inatt också. Björn Rosenström var ju på Kalas så det var ett jävla drag vill jag lova! Fick 360kr i dricks :) Fick gå hem vid 04.00.

torsdags

Ja ni, förlåt för att jag inte har bloggat någonting! Men har verkligen haft FULLT upp. Kan berätta lite om torsdagen. Var som vanligt på praktiken och fick reda på att jag fick sommarjobbet.. Det har jag nog redan berättat?! Sen också att vi firade det med lite mys på bullit och som sagt, det blev nog lite för mycket av det goda för min del...Men roligt var det!


party party

Utgång med middag ikväll med mina små garderobstjejer :) Käk på Bullit sen drar vi vidare till något annat hak. Hur mysigt som helst. "Inte för mycket dricka nu Sanna lilla, du har skola imorgon med prov halv 9!" " VA VADÅ!? :D"  Haha äh lite bakis gör inget ................

happy happy girl

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!!  ska jobba på Upsala färg mellan v27-34. Hur nice är inte det!? Arbetstiderna är dock lite småjobbiga.. 06.30-15.30, tycks om det? Nåväl, jag är så jävla glad!

long time ago

Som sagt, hittade urgamla bilder!

















Top 10

1. Edward maya feat. Vika Jigulina - stereo love
2. Lovestoned - thursday
3. Justin Bieber - baby
4. Pitbull feat. Akon - shut it down
5. Alexandra Burke feat. Flo rida - bad boys
6. Italobrothers - stamp on the ground
7. Rihanna - rude boy
8. Elvis Presley - in the ghetto
9. Owl city - fireflies
10. Taio Cruz - break your heart


Låtarna är absolut inte iordning :)

Leo, världens goaste

Fick en gammal skiva med massa gamla bilder på av mamma sist jag var där! Hittade massa söta bilder på Leo min kusin när han var liten.









Haha, sötaste bilden någonsin!


Tunisien 08

Hittade lite bilder från när vi var i tunisien :)







GRATTIS TILL MIG SJÄLV

idag fyller jag nämligen 19år :) grattis grattis

världens lyckligaste

Tack mamma och Per för den fantastiska datorn! Fick nämligen en laptop av dom :)

ajj ju

skönt att ha 6 blåsor på fingrarna :/ svin ont!

eftersom jag fyller år imorgon och jerry inte är hemma så har jag fått min present av dom nu :) jag fick en kandilaber. Och för er som inte vet vad det är så är det en silverljusstake med fem armar.



här är då mina korvfingrar med blåsor!


Tack FIA!

Som ni ser så är min blogg omgjord ännu en gång, och såhär förblir den ett tag nu framöver. Den är gjord av blod, svett och tårar av Sofia ;) Tack så jätte mycket gulledig. Nu ska jag snart bege mig till jobbet för ännu en arbetsnatt! Wish me luck

är helt jävla slut

Min kropp dör snart! Jag och Jessica har ju fått slipa som två galningar och en tjej som knappt kan spackla :S fan va less vi är nu.. Orkar inte med skiten, haha.

Jobba ikväll igen då...Fick 740kr i DRICKS igår, lagom bra :D hoppas på lika mycket ikväll!

fredag/lördag!

Jobba ikväll/inatt och imorgon sen kalas på söndag! Fyller nämligen år på måndag :)


ÄNTLIGEN!

Nu är dom efterlängtade biljetterna här! Bolandsbygg treor har skiva den 12maj. Biljetterna finns att köpa hos MIG.

Eftersläpp: 80kr
Middagsbiljett: 350kr

torsdag

USH FY BLÄ! ville verkligen inte upp imorse. Hade en sprängade huvudvärk men tog 3st 500mg alvedon så då gjorde det susen. Masade mig iväg till bussen och sedan var det dags för jobb.

När jag kom hem så slocknade jag direkt sen blev jag väckt av min goa pojkvän som sa att maten var klar:) Han är ju för gullig. Nej nu ska jag duscha, äta godis och invänta TROJA som börjar 21.00 på 6?

jobbdax!

Ja här sitter jag ännu en gång. Har precis ätit god mat och snart göra mig iordning för jobb :) Kvällens klädsel kommer bestå av en oversize tröja (svart) och svarta leggins med converse skor. Wish me luck!

Är verkligen jätte seg, så jag och Pia kommer trycka i oss godis ikväll :) + lite coca cola på det!

Kom förbi Kalas vetja!

kom på en till....

Vad är det populäraste preventivmedlet i Iran?
- mus-lim

här sitter jag.....

....Och nördar i björklinge! Ing-marie sitter bredvid och kollar lite hon också. Skulle hämta lite målarverktyg nämligen men så hitta inte jag mitt skaft!? Va i helvete.......

Två roliga historier!

Hur vet man att det är en mus i kylskåpet?
- Han har parkerat ost-bågen utanför!!


Vad säger tomten om 15år?
- Finns det några svenska barn här?


fanskap!

Åh, oså har man ont i axeln! Blir hemma idag från praktiken, får se om jag kan jobba ikväll?

Skulle inte ha lyft ner kartongvis med tapeter igår! Inte bra inte bra...

hahah

Man fick sig ett väldigt gott skratt iallfall när man kollade på dating in the dark! Men samtidigt satt man där och skämdes, förstår inte hur människor kan vara så pinsamma! Råder er verkligen att kolla på nästa program :D

DATING IN THE DARK?

Haha, glömde säga att jag ska kolla på ett program som jag har blivit tillsagd om! Dating in the dark? är det verkligen något att kolla på.. Men men, får väl ta en kik och kolla då.

KL 20.00 PÅ KANAL 5


i'm in love!

Köpte såklart min älsklingsjacka idag! ♥ så jävla glad att jag köpte den. Jag vet hur det blir annars, man kommer hem och blir förbannad och ångrar sig att man inte köpte den. Oså går man runt och tänker på det i hundra år och blir ännu mer grinigare. Så nu gjorde jag iallfall ett as bra köp :) är jätte lycklig!

Imorgon väntar ännu en jobbdag :) Sen jobb igen på kvällen på Kalas med Piasnuffsan.

åh jobbigt!

Nu är inte jag trött!!! Tog nyss bort sminket och är pigg? fan också......

omgjort!

Som ni ser så har jag gjort om designen på bloggen...Inte så värsa fint men duger verkligen! Lessnade på det förra, lite för vitt och lite för tråkigt så det var dags för nytt. CIAOS

stan stan stan

Var på stan idag.........först träffade jag Emelie för att ta en lunch på linnécafet! Vid 1 kom Pia ner och vi strosade runt på stan :) Riktigt mysigt! Hittade en skönhet som jag visade i inlägget nedan. Sen köpte jag ett par lackleggins. Efter en stund gick vi och tog en fika på storken och snacka massa skit! Nu sitter jag här mätt och belåten, ska nog in i duschen snart. Praktik imorgon!

VILL HA VILL HA!!!

Hitta den här underbara jackan! Ska köpa den imorgon 799kr.


Grattis på namnsdagen....

ÄLSKLING! det är nämligen Kristoffer idag men ändå .... min snuffe stavas "Ch"ristoffer :)


bjuder på hålet i brallan ♥


vissa har det bra

Studiedag imorgon :) riktigt skönt! det menas med att jag blir hemma och slöar.

Typiskt MC donalds fantaster!


Grattis Alexander!

Idag blir det kalasfirande!!! Christoffers kusin fyller nämligen 19år och det ska firas :) Grattis grattis!

lördag

Vakna vid 10tiden......Moster Susanne ringer mitt i filmen (kollade på äntligen midsommar) SÅ JÄVLA BRA! Hon ville iallafall att vi skulle vara barnvakt ett tag åt min söta kusin Leo. Såklart vi var det!

Juste glömde säga......Jag och krille har varit ensamma hela helgen, hans päron är uppe i Järvsö och hälsar på krilles farfar :)

När vi var barnvakt så gick vi ner på stan, köpte en leksaksbil, fika och sen gick vi hem :)

Vid åtta tiden var det dags att bege sig till jobbet.....kände verkligen inte alls för och jobba men det gick bra till slut :) Tjänade ihop 420kr i dricks så det var ju väldans bra!

fredag

Var i skolan som vanligt MEN på idrotten dansade vi BUGG :D och det var himla roligt! Tobias som jag fick dansa med var en jävel på och bugga!

På fredagskvällen begav sig jag och älsklingen till Jessica för och ha det lite mys framför tvn......Dock somna jag!? Liiite pinsamt......TV4 är ett skamprogram, som ni alla vet så är ju allt uppgjort! Fan att Willy är kvar i lets dance, det är ju så jävla sjukt!


I forgott!

Juste glömde berätta en sak.....

Pia och jag jobbade igår (ons) och kalas stänger kl 03.00 VISST MEN folk gick vid 02 sen var det ca 7 ST IDIOTER som verkligen ska vara kvar tills STÄNGNING BARA FÖR & JÄVLAS!!!!!

Fan ibland vill man verkligen inte jobba.........


hoppas hoppas

SOMNA PÅ JOBBET IDAG!!! haha ja, det är sant. Efter lunchen så somna jag i en av fotöljerna :$ men men det får man göra när man jobbat natt och bara sovit i 3,5 h.

Efter jobbet åkte mamma och jag till Ikea. Där satte vi oss och fika och plötsligt så kommer det en man (40års åldern) fram till mig och tar mig på axeln och kollar lite konstigt på mig och tänker typ "fan jag såg fel, henne känner jag ju inte" Oså säger han: Va fina fläter du har? Sen går han bara iväg. Och mamma frågar om jag kände snubben men det gjorde jag ju inte. Varför säger man till någon att hon har fina flätor och inte "oj ursäkte såg fel, trodde du var någon annan?" haha aja roligt vara det iaf.

(Som sagt jag hade flätor i håret idag, två stycken inbakade.)

Kärnämnen imorgon då! Och det står BUGG på schemat (idrotten) WOHO! :)
Annars så ingenting mer.......?


kiss me

PUSS


mobilbilder!

Har varit hos mormor och morfar idag och kollat på deras nya valp! Så jävla söt. Nisse heter den och är en samojed.

Tänker samtidigt lägga upp lite andra bilder som jag lagt upp från mobilen! (har äntligen hittat sladden)


Mathilda på hennes födelsedag förra året!


Jenny last year!


Alfred ville inte vara med!


Älskling som liten!


Pia & jag fick en såndär tjuga när vi jobbade i lördags, lite chockade vi blev!


Mormor och morfars valp Nisse!


Familjepizzan vi åt när jag & Linus var ut till vittinge idag och hälsade på mormor och morfar. Täckte hela spisen, kostade 120kr!!


sjuhelvetes hosta

Jahapp, så var man hemma idag då..Snoret rinner som sagt som nilen och hostar som aldrig förr! Det kommer slem på slem och nys på det också!

Blir bara hemma och dricka 70liter honungsteé idag.


både bra och dåligt

Idag började praktiken!! Praktiserar fortfarande på Upsala Färg (& JA det stavas bara med ett p)! Det gick hur bra som helst förutom att snoret rann stup i kvarten! :/ Sen att man låter som en kråka är en annan femma....

Matchen igår då........Ja vad finns att säga om den??

Började med att vi fick rösta om vem som skulle vara tränare? Jag menar, vafan äre för fel? Mattias var då inte med för han var sjuk så vi fick RÖSTA lyssna RÖSTA om vem som skulle vara tränare. Jag och Eckardt röstade självklart på Jörgen för han är ju ass coach, medans alla andra röstade på "matte" - Pillans pappa. Och varför då får jag fråga? Han har ju ingenting med laget att göra, han vet varken hur vi spelar, eller nånting. Naej så lite chockad är man ju över att han var coach igår.. Så kommer nog inte lira i almtuna någemer!!!!

Kanske börjar med I*** igen ;) who knows!

sista matchen

idag är det alltså sista seriematchen för iår :) ÄNTLIGEN! ska bli så skööönt. Sen är det dags för praktik imorgon och framöver i 6v sen efter det så är det 6v kärnämnen och sen STUUUDEEENTEEEEN!!!!!!

vad står på schemat?

Jo idag sörrni så blir det bowling med ett stort gäng! Hela familjen Palmred, familjen Rasi + Elin & Jimmy! De ni'..Efter bowlingen så blir det hem och äta tacos med det stora gänget.

21.30 beger jag mig till jobbet (kalas). Kom och hälsa på mig vetja! Jobbar självklart med Piasnutti och Sofia :)

If you can dream it you can do it!

Hej hopp! Tänkte bara meddela att Solsidan är grymt bra.

Nu mer till Sannas dröm hon drömde inatt. Såhär va:
Sanna sitter bredvid Pia (chrippes bästa tjejkompis) på en fest vid ett bord. Sen kommer Chrippe in och böjer sig över Pia och lutar sig över henne. Han säger så¨Sanna hör typ : "Hej gumman, glöm inte bort att det är du och jag. Jag älskar dig, det kommer alltid vara vi. Du får aldrig lämna mig."
Och så gav Pia Sanna en bitchig blick. (som att Pia skulle ta Sannas Chrippe). Så Sanna blir skitledsen och springer därifrån och säger att det är slut. Hon börjar i panik packa ihop alla sina saker och inser att alla kläder inte får plats så hon får hämta plastpåsar och börja slänga ner allt i dem. Sen kommer Chrippe hem och undrar vad hon håller på med. Då svarar hon. :" jag hatar dig, det är slut"
Sen vaknar hon med en tår på kinden och inser att det var en dröm. Slänger sig över Chrippe och ger honom en vaaarm kram :)

It was only a dream, and you can't do it!

/ Fija

hockeypic


barn på nytt

varit på nickis idag med min moster och min söta kusin leo :) lekte av oss lite sen drog vi till ikea och käka lite lunch. Leo blev plötsligt jätte sjuk. Fick röda ögon, hostade jätte mycket och fick feber fort så vi åkte hem direkt efter vi åt klart. Nu väntar jag på att jag ska få gå hem till Jessica så vi kan plugga naturkunskap. Har prov på fredag nämligen!

slingor ja tack!

Äntligen fick jag mitt slingade hår! Jessica slingade mitt hår idag nämligen, fick sitta där och pina mig själv :/ Men schnyggt vart det! Nu har jag inte tid..ville bara berätta nyheten ;)

shoppaholic

Idag har jag och min jessica varit på stan och köpt upp alla pengar? Jag köpte två "tunikor" på gina sen en jätte söt rosa topp på gina.. Har dock inte knäppt kort på dom men ni får nog se dom någon gång! Sen köpte jag en skit snygg tshirt till min gulleplutt på Marc N' Brands men den ska bytas för den va för liten. Sen köpte jag bara småsaker som örhängen oså :)

RSS 2.0