hard work work

Jobba ikväll/inatt, imorgon kväll/natt & på söndag :) me like! money money come to me ♥


JAG VILL BARA MEDDELA ALLA BARNFAMILJER ATT INTE  ÅKA TILL PELLE SVANSLÖS "ÄVENTYRSLAND"!!!!! Satan i gatan va o'organiserat. Det var det ända jag och moster Susanne tänkte på när vi va där idag med Leo. Hu'jeda mig.

Nåväl, nu väntar min favoriträtt här hemma hos familjen Palmred (SPAGETTI M. KÖTTFÄRSÅS) Mums :D

Wish me luck ikväll då jag ska jobba med fulla idioter ;)


oh snap

Hatar sånna här dagar då man har sovmorgon fast ändå så går man upp 2h innan man ska upp på riktigt? Ogilla starkt!!

Idag har jag bara 3 lektioner, börjar 10.40 och slutar 15.30! Dom två sista lektionerna är det bara film så det är ju ruggigt skönt. Slippa tänka så mycket :p


12maj

Ni som vill ha biljetter till Bygg 3ornas dvs (min) skiva så sker betalningen senast måndagen 3maj!

Förköpsbiljetten kostar: 80kr
Matbiljetten kostar: 350kr
 
Skivan är på Kalas !

brooklyn

Allt för och reta Christoffer så skriver jag Brooklyn :) haha, han tycker jag är mupp som säger så men vafan! :D


Nåväl, idag ska vi till min padre och hälsa på, dvs i björklinge. Ska bli urskoj, har inte träffat dom på 1månad? :S Inte bra inte bra.. äntligen ska det bli av! Blir till att sova där, så mysigt. Blir rummykväll bl.a

Börjar 10.40 imorgon och slutar 15.30, riktigt skönt! Puss

ännu tråkigare........


creaapy or what


avatar?


puss


jag har tråkigt



skoldags igen!

Nu har skolan börjat igen på allvar, har kärnämnen nu i 6veckor sen STUDENTEN! Hur skönt som helst. Lika skönt att börja skolan igen tycker jag, så roligt att träffa alla i klassen.


Ska snart bli hämtad av Mathilda, vi ska nämligen kolla på film (bröllopsfotografen) är den bra?


inflyttningsfest står på schemat

Ja, ikväll blir det till att vara onykter? En självklarhet. Ska på inflyttningsfest hos Ingela och Mattias, ska bli så jävla kanon, hockeybrudar och gud vet vad?! ;)

PARTY PARTY!


efterlängtat

15.00 ska jag och Christoffer på oljemassage i 1h och det ska bli sååååå skönt!


underbart? NEJ

Varför ska det snöa? Jäkla bajsväder, fan blir så deppig!


buhu

Idag var sista dagen för praktiken. Lite ledsamt men kommer ju som sagt tillbaka i juli :) Till lunch blev det MAX och till efterrätt bjöd jag på en rosa operatårta :) Riktigt mumsigt!

Ikväll blir det hockey igen! Heja Djurgår'n


blä

Vilket äckelväder vi har idag! Blir verkligen riktigt deppig. Sen också att det är sista praktik dagen imorgon gör mig också riktigt ledsen, men som tur är så ska vi äta avskedslunch på max? eller något annat onyttigt :D
Sen kommer jag ju tillbaka till juli och sommarjobbar där i 8v :) Riktigt kul!

Jag ska nog ta med mig något gott att bjuda på som fika, som tack för att jag har fått varit där i ca 12v?


kom & köp

Finns fortfarande biljetter kvar till våran skiva den 12maj! Finns att köpas hos mig :) 350kr för matbiljett och 80kr för eftersläppsbiljett.


bäste vän

Träffade på en efterlängtad tjej idag, var hur kul som helst! Gick hem till Mathilda efter jobbet, till hennes nya lägenhet. Och jag säger bara det, HÄFTIGARE lägenhet får man ju leta efter :O Finns nog ingen ballare! Riktigt fin :)

Fick lite mat sen gick vi och sola, ytterst skönt! Måste ju sola ett antal gånger nu till studenten om skorna ska sitta fint ;)

Och nu sitter man här äcklig. Jag ska faktiskt duscha (snart) om jag orkar, Haha! 

Matchkväll

Ikväll blir man satt framför tvn! 19.00 spelar nämligen Djurgården vs HV71 på 5an. Spännande match, 3/7!


hujeda mig

Både jag och Christoffer vakna 14.33 idag. Christoffers pappa kom in och väckte oss. Inte så konstigt, vi gick och la oss vid 05 tiden (imorse?)


Hitta en bild från kalas på mig och Pia från igårkväll!




tråkigt 04.21!

Jag kan inte somna och inte min älskling heller, vi hade lite tråkigt så det fick bli såhär!





nyduschad och fresh

Så då var man hemma igen efter en privatmålvaktsträning med Jörgen och Ica :) Vi skulle nämligen träna lite på ica. Det var superkul att få vara på is igen! Det kommer nog fler lördagar.

Gjorde illa foten också, så vi får se om jag ens kommer till jobbet, Haha! Nåväl, börjar 22.30 som tur är, så har ett tag på mig. Puss

22.30-03.00

Idag blir det jobb (igen) .. Men det ska bli kul, får jobba med riktigt trevliga människor, nämligen PIA och SOFIA!


AVATAR

Åh, såg filmen inatt! I'm in loove. Så jävla bra film!! Rekomenderar den verkligen, riktig gråtfilm haha iallafall för mig som är känslig :)



katastrof!

Som ni ser är jag redan hemma, skulle egentligen ha slutat vid 3 tiden men här sitter man och har slutat arbetet :) Riktigt skönt! Som sagt, det var heeelt dött kan jag ju säga, helt otippat! Nu säger jag inget mer om det, utan nya tag imorgon.. Jobbar då också!

Nu ska jag och Christoffer kolla på den efterlängtade filmen Avatar!!!! Natti natt

jobbtime

Ikväll kommer Erik Grönwall till kalas och då jobbar jag! Kommer nog bli ett jäävla drag vill jag lova. Jobbar imorgon också dock :/

Plus det så har jag en sjuhelvetes huvudvärk som vägrar gå över. Har haft den hela dagen nu, så jag tack! Den får gärna gå över. Och på det så har jag ont i mina ljumskar, så vi får se hur det går att jobba ikväll..

bilder från dagen

Här är då det jag handlat :)





Christoffer tycker att jag är en tönt som sitter och knäpper kort på mig själv! Håller faktiskt med


Avklarat!

Nu är det svenska muntliga nationella över! Var såklart väldigt nervös men det gick superbra :D Så glad att det är över, axlarna har verkligen sjunkit..

shopping (igen)

Nu har Sanna Ekman shoppat (igen!) Det blev en baseball jacka från gina (röd), pälsväst från new yorker, mascara från kicks och ett par örhängen till studenten från glitter :)

 Bilder kommer sen! Ska käka nu ciao

nya skor!

Köpte ett par nya sommarskor idag också! Ett par lite svagt persikofärgade :) jätte söta men väldigt vanliga, så halva uppsala kommer se ut som mig.


plugghäst

Nufan har jag varit duktig. Har skrivit klart mitt muntliga till fredag, men har inte riktigt pluggat in det än. Kan nästan allt ändåså :) Inte så jätte svårt, men allt måste sitta ihop så att det blir bra, det är det som är det svåraste.

Wish me luck


myspys

okej nu lovar jag att jag och christoffer ska kolla på Avatar, igår blev det Alice i underlandet för min såkallade pojkvän lämna mig för innebandy? nåväl....men ikväll då jävlar!


filmkväll gillas

Ikväll ska jag och min gullplutt kolla på Avatar, är den bra? Det sägs att den är kanon, så vi får hoppas på det :D

snart sprängs jag

jag förstår inte hur min mage kan vara så uppsvullen? kanske för att jag är nervös inför fredag då vi har muntliga nationella? vadfan ska jag prata om? hur ska jag se ut? VAD SKA JAG TA MIG TILL? help!

tjock

Denhär helgen har man väl kanske gått upp 5kg? Fyfan så ont i magen jag har, så uppsvälld..blä!

Tur att jag ska ut och gå med MISS J snart :)

hockey

Patric allstar vs Almtunas Damlag ikväll 19.30!! I'll be there...............Hur nice som helst! See ya


rösta

Min kusin är med i en hundtävling! Rösta på hund nr 14 www.hundonline.se/ GÖR DET NU!

MISS J

Today ska jag vara med Jessica heeela dagen :) OM hon står ut dvs. Fast ikväll 19.30 ska jag kolla på hockey. Almtuna Damer vs Patric Allstar! Kommer bli en riktigt rolig match :) Efter det kanske party? får se får se


idiot, kärring

HAHA, igår när vi kom hem så släppte mamma av oss vid ica för hon var tvungen att gå in och handla. När vi kliver ur bilen kommer det en gammal man och kollar på mamma och säger "IDIOT, KÄRRING!" Varför får man fråga? Snubben hade nog torrets....Jävligt roligt var det!

stockholmo

Idag ska jag, mamma, syrran & Christoffer bege oss till Stockholm för och hälsa på min moster Camilla och mina söta kusiner :) Längesen man såg dom. Ska bli riktigt kul!


uppdatering om gårdagen

Igår hade vi som sagt tvättid men sen så var det dags för mig att gå ner på stan och träffa Jessica så jag överlät tvättgrejen till Christoffer :p Förlåt!

Hittade jätte söta små rosettörhängen på gina. Köpte vax till min skönhet där hemma också!

Jag svängde förbi Jessica på hemvägen för hennes hår behövdes färgas om IGEN. Vi gjorde blonda slingor i mössa som tog hundra år. Blev det bra? Hm vet inte...hennes hår var fortfarande blött.

The blind side

Såg världens grymmaste film nyss! THE BLIND SIDE. En verklighetsbaserad film som handla om.........Ja ni måste bara se den!

La nyss i två maskiner tvätt och återstår två till... sen blir det stan med MISS J !


Mums

När jag vaknade luktade det så himla gott. Jag gick ut till köket och då hade min älskling gjort frukost. Det bestod av stekt ägg, bacon, korv och mjölk :) Hur underbart som helst!

12.00-16.00 har vi tvättid. BLÄ! Så det är vad vi ska göra hela dagen idag.


Juste! Kan verkligen rekomendera "Did you hear about the morgans". Riktigt bra film! Och nu ska vi se "The blind side".

filmkväll

Ikväll ska jag och min sötboll kolla på film-er! Vi har pratat om att se "Did you hear about the Morgans" & "The blinde side". Till det blir det godis och vatten :p

shopping

Här är lite kläder då som jag har köpt :)


Gul tunika från H&M


En randig "tröja! från Gina


Sälentröja från Stadium outlet


Dagens

Vakna vi cirka 12 tiden idag. Så himla skönt att äntligen få sova ut! Blev en rundtur ner på stan med Nisse och Christoffer. Köpte en gul liten söt klänning från H&M sen en randig "tröja" från Gina för 50kr! Köpte också en jacka till Christoffer :)

Hemkomst

När jag kom hem igår så hade min sötnos till pojkvän tänt ljus i hela rummet och köpt alkoholfri cider och en chokladask med hjärtan sedan hade han skrivit i ett kort hur mycket han hade saknat mig osv :) hur gulligt är inte det?

Han är verkligen världens bästa♥

Stöten 2010

Fan vilken kanon helg jag har haft! Bra väder, bra gäng, bra drag, BRA ALLTING. Kunde inte bli bättre förutom att vi kunde varit där lite längre....

Var skit kul att träffa på Jenny, Mathilda, Hanna & Emma också :)
Om ni vill se alla bilder så gå in på min facebook isf. Orkar inte lägga upp alla här, tar sån tid!

ingen överskrift



Vi drar till fjällen, fest hela kvällen?

INATT DRAR VI!!!!  Efter mitt och Sofias bartenderpass drar vi 4 tjejer till Stöten för och hälsa på våra kära vänner Jenny, Mathilda & Hanna. Det ska bli suuperkul! Har inte riktigt börjat packa än, men det kommer nog.

Vi som åker är.....



denhär stollen


domhär två skönheterna

& jag såklart!


Sanna Ekman, nya bartendern?

Ikväll ska jag och Sofia stå i baren åt Maria Östlings pojkvän. Han fyller nämligen 30år, så hon ville ha oss i baren, och vi får väl se hur det går! Kan absolut INGA drinkar!?


RSS 2.0