Då var det dags igen

Skiva ikväll ännu en gång :) mina vänner Jenny, Mathilda & Emma har nämligen skiva på kalas. Men varför på en söndag? Så-å oplanerat ;) haha!

Vad ska man ha på sig? Temat är rock och cocktail.............Jag har en tanke om vad jag ska ha på mig så ni får se ikväll :D Nu ska jag snart färga håret på Eva-lena sen duscha och göra mig iordnig.


Juste glömde berätta!! Vi var nyss och käka på tzatziki och HELVETE vad gott det va. Det sjönk ner bra i kistan!

Mamma är bäst

Idag är det som ni alla vet Mors-dag ♥ Jag vill gratta min mamma givetvis, har redan ringt också för den delen :)


Mamma & jag i tunisien 08


Gubbjävel!!

Jag antar att ni blir nyfikna nu när ni läser min "titel". Tänkte berätta lite kort om gårdagen!

Det börjar med att jag, Christoffer och Filip går till kalas för och dricka lite gott och bara allmänt ha det trevligt. Vi drar oss vidare till terassen och har fortfarande hur trevligt om helst tills Christoffer och Filip ska gå och köpa lite mer och dricka. Då kommer en gubbe fram till mig och säger: Du ser lite ensam ut?

Jag: Jojo, men min pojkvän och hans kompis är och köper mer dricka.
Gubbsaten på 57år: Men du ser fortfarande lite ensam ut?
Jag: Jag vill vara ensam, skulle du vara snäll och gå?
Gubbsaten: Hur gammal är du? Jag har en dotter på 34 år.
Jag: Hur gammal tror du jag är?
Gubbsaten: 24 kanske?
Jag: Nej jag är 19 och du har ingenting med mig att göra så jag skulle bli jätte glad om du gick.
Gubbsaten: Du behöver inte fräsa, jag tänkte bara om du ville ha lite sällskap? Vad tror du om mig?
Jag: Jag tror du är en sån som vill åt småtjejer! (så rak som jag är)
Gubbsaten: Men verkligen inte. Men om du tror det kan jag väl gå.
Jag: Aa gärna!!!

Han gick och satte sig med sin vän snett mittemot mig. Sen börjar han peka finger åt mig och säger att jag är ett j*vla luder och att jag klär mig som ett luder fast jag satt med jackan på och allting! Jag peka tillbaka dum som jag är. Då kände jág hur adrenalinet kom ur mig och jag började skaka i hela kroppen. Smsar krille och ber han komma fort som fan, han kommer och frågar vad det är och jag säger precis hur det var och allting. Christoffer tar med sig gubben ner och pratar med honom och frågar om han verkligen hade sagt att jag var ett luder och bla bla.. Men det hade ju inte gubben alls sagt och nej nej... Fan så jävla arg jag var!

Kvällen slutade iallfall väldigt trevligt. Träffade på många av krilles kompisar och sådär :) Nu ska vi ner på stan och käka lunch. KRAM

ändrade planer

Blir nog inge rosé ikväll. Om man tittar ut så ser det inte så mysigt ut, vi orkar nog inte pallra oss dit och bli blöta i onödan!

Snart kommer min gosing hem och maten börjar bli klar! Pommes med något jätte gott kött, tzatsiki och sallad med jordgubbar i inkl levande ljus :) Kan det bli bättre?

tröttare får man ju bli

Kom hem halv 5 inatt och gick upp 08.15 för och åka med världens bästa mamma till thuns! Riktigt trevligt :) Och pengar spenderade vi. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller inte, för fryser det gör jag också..

Ikväll när min älskling har kommit hem från jobbet så tänkte vi gå ner på kalas och dela på en flaska rosé, ytterst gott! Det behövs. Nej det blir nog sängen för min del! Ciao

fredag

Nu sitter jag här solbrun och varm efter en promenix i 1h med Jessica :) Riktigt härligt! Perfekt väder att gå i.
Det väntas varma mackor i ugnen, MUMS så gott!

Ikväll vankas det work för mig 22.30, blä sur tid! Men innan det är det "gårdsgrillning". Hejs

svar på tal

Sofia och Sandra det är så att jag springer till solaret som ligger på skolgatan och solar! Nu vet ni så slipper ni kommentera ;)

snart slut? aa det märks

Som ni märker är jag hemma idag, (ledig!!) Ledig imorgon också för den delen. Ledig nästan hela nästa vecka också förutom måndag :) Hur skönt är inte det? Märks att skolan snart är slut. Har lämnat in alla böcker oså.

Idag blir nog att tassa runt på stan om jag har lust?

världens bästa

Ikväll när min sötnos kom hem från jobbet hade han köpt med choklad med hål i och en cola :) Är han inte för söt?


schemat inför studenten

...........kan ändras!!


Onsdag 26/5 - Viktigt att komma på religionen, ska lämna in livsåskådningsuppgiften! Svenska bokredovisning

Fredag 28/5 - Ingen ARL därmed sovmorgon, Jobba 22.30 (bytt pass med Hanna)

Lördag 29/5 - Skulle ha jobbat med Sandra & Pia

Söndag 30/5 - Springa och sola! Mathilda har skiva

Måndag 31/6 - Fika med Åsa & Anna på religionstimmen! Springa och sola

Tisdag 1/6 - Sovmorgon, ingen religion! Springa och sola

Onsdag 2/6 - Avslutningslunch i skolan, åka och fixa naglarna, springa och sola?

Torsdag 3/6 - Göra iordning inför studentdagen!

Fredag 4/6 - STUDENTEN!!!!!!!!!!!


Jag gjorde detta endast för mammas skull :) ♥


slappt

Började 10.05 i skolan idag slutade 10.35? haha värt. Hade en muntlig redovisning av klimatförändringen! Maten i skolan kan man ju bajsa på, de blev fisk och potatis som vanligt så jag och Jessica drog till Jalla Jalla och käka kebab istället :D Det funkar ju det med! Nu är jag mätt och belåten.

Håller på och pluggar in Rosario är död just nu, har nämligen en muntlig bokredovisning imorgon på svenskan och en inlämningsuppgift som jag redan har gjort på religionen om livsåskådning på ca 3 papper! Dutti dutti :)

Och träningsvärk har man så man lider! Kan knappt gå. Inte bra och sitta still och bli stel!  aj ajj

perfekt dag!

Började dagen med att åka till skolan halv 9, cirkus kvart i 9 så sätter vi oss i bilarna för att åka till Västerås! Väl framme så ser vi bara en stor tegelbyggnad, "jaha, vad är dethär för B-grej" tänker vi och går in. Det visar sig vara hur coolt som helst. Riktigt ballt gjort! Det var som ett fångare på fortet fast inomhus då, riktigt häftigt! Rekomenderar jag verkligen!

Efter 3h där så åker vi vidare mot ett flygfält. Grillar och snackar lite skit :) När vi ätit oså så är det dags för flygning. Det var det grymmaste jag gjort! Så jävla härligt. Känslan var enorm! Fast dock mådde jag lite illa efter så bilresan hem var rätt jobbig :p Men nu är jag hemma i säkert förvar.












Härliga bilder va ;)


yahoo

Nyduschad och fresh + glad för Tjeckien leder ju mot Ryssland. Kan det bli bättre? Sverige kan vi klappa fötterna för, för deras brons! ÅH SOPOR.. Ni kunde lika gärna ha gått till final!!

Morgonplaner: Ska till västerås med alla målare :) Kommer nog blir uberskoj! Ska till något fångarna på fortet grejs, åka go cart, flyga flygplan? & grilla!

Bara 2veckor kvar till skolan brinner upp!!! Nejdå, men iallfall tills vi tar studenten ;) Godnatt, ska gå och kolla på finalen nu! CIAO

trött man blir

Börjar med att cykla till skolan, bromsarna låter förjävligt, går knappt att bromsa och det rinner svett när man har kommit fram! YES

Slutade vid 12, hade ingen naturkunskap! Cyklar hem igen med samma visa. SKA ALDRIG MER CYKLA TILL SKOLAN!!!!?

Vad händer ikväll? Ingenting...Sanna ska ha tråkigt tydligen! Nej nånting händer nog säkerligen :)


det blev torsdag....

En ledig dag som sagt, riktigt skönt! Gårdagen sög ju rent ut sagt? Var trött och allmänt bara irriterad på allt. Kvällen började med middag (tacos) hos Mathilda sen gick vi vidare till Emelie och Johan där alla mina kära vänner satt och hade det väldigt mysigt :) Dom drog vidare till Orange medans jag och min pojkvän gick och käka på rosa pantern sen blev vi så trötta så vi gick hem. Tur att det var nära för mina fötter höll på att krascha!

Nu sitter jag här och känner lukten av nybakt rulltårta MUMS! Snart ska jag väl ut i solen och försöka få lite färg :) Det skulle inte sitta helt fel. Justefan, måste ju plugga religion (livsåskådning) Hur kul är det? Riktigt tråkigt..blä

looken för ikväll

Ska snart bege mig till mathilda romin! Där väntar maten just nu på mig haha :) Så måste skynda mig! Har inte fixat håret ännu som ni ser på bilden, kommer bli bättre tro mig. Om ni har tråkigt så titta förbi vip ikväll, har aldrig varit där så vet ej hur det ser ut eller hur stämingen är!


Grattis var det va?

JA JUSTE! MATHILDA FYLLER 19 ÅR IDAG. GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS & tusen gånger till :)



Hitta ingen snyggare bild ;)


right now.......

.......ser jag ut såhär! Trött som jag är. Men blev lycklig fort för det visade sig att vi ska äta min favoriträtt. Spagetti med köttfärsås

Ikväll är det som ni alla vet hockey. Svearike vs Schweiz! Glöm inte det.


kunde ha skippat!

Började halv 9 idag med religion som varade i cirkus 40min sen slutat för dagen, hur värt är det? Helt jävla onödigt att gå upp kvart över 7 för att ha en 40minuters lekiton. ÅHH! Tur att man bor i stan säger jag bara annars hade jag blivit TOKIG.

Happ vad ska göras idag då? Jo ska väl snart äta lunch sen sätta mig i den heta solen och steka skinn :) Eller? Kanske drar till gamlis istället, det visar sig!

otroligt skönt

Finns det något bättre än solen? Har nyss varit ute på ballen och solat med sololja, och oj vad brun man blev? Nej men lite syns det iallafall. Innan hemgången satt vi på bryggan och käka "snorgubbar/Jessica" (jordgubbar)!

Skolan var riktigt onödig idag. Hade eget arbete på samhällen sen ingen religion och ingen naturkunskap så där satt man helt i onödan! Åkte till rixos och käka en kebab tallrik som var skapligt god.

Ikväll blir det en promenad med Jessica :) Behövs känner jag efter kebaben. HEJDÅ



jag är kung

Igår spelade jag och Evalena bingolotto och gissa vem som vann? Jooo jag, jag vann 200kr :) haha

Just nu sitter jag på en jättetråkigt samhällslektion och gör ett arbete om klimatförändringar. Hur tråkigt är inte det?


ÄNTLIGEN

Nu har jag hämtat den efterlängtade cykeln hemma hos farmor, så hoppas F*N att den inte blir snodd nu!! Så nu kan jag äntligen cykla till skolan och vart jag än nu ska istället för att åka den pissdyra bussen. Sådär ja, nu va Sanna lycklig!


vi hurrar för min smarta pojkvän

Inatt när vi kom hem så hade jag köpt en kycklingsgrej till min käre pojkvän från my gyros men det var ju som och kasta pengarna i sjön för när vi kom hem så ramla allt ner på mattan i rummet så det var ju bara och kasta all den fina maten .. Det gick nämligen till på detta vis att, vi kom hem, satte oss vid bordet i vårat rum, han börja käka, hade maten på min data, råkade ha maten för långt ut på bordet så när han satte ner gaffeln för att ta en tugga så ramla allt ner? hm.......


Men jag älskar dig ändå :)

då var det dags igen

Off to work!


haha så komiskt

Var påväg hem från palermo nyss och då på hemvägen så var det 3st killar som åkte skateboard och ena killen ramla och då tänkte jag "haha fan vilken sopa" men som sagt...Gud straffar en direkt! För när jag kom in i porten och skulle gå upp för trapperna jo, vem tror ni inte ramlar? SANNA EKMAN, haha fan va jag skratta... Så jävla komiskt! Nåväl...... de va de


Drar ev till björklinge ikväll om jag orkar! Blir lite grillning oså ev med tjejerna :) ett tag sen nu!

oförglömlig kväll

Klart den bästa utekvällen någonsin! Hade så jävla kul så ni anar inte :D Onykter som man ska vara och glad såklart. Vill bara tacka alla mina vänner som va där och gjorde min kväll :) Så jävla kul!! Tack ännu en gång whop whop :D

Nu är det bara och vänta tills studenten, dååni!

så typiskt mig

Då var det dags igen....gick upp 06.33 när jag äntligen hade sovmorgon till 09.30? Hujeda mig, men det är väl också för att man är så jävla nervous inför ikväll! Frågan är om jag ska gå och sola innan skolan börjar!? hm.....

Nåväl, ikväll som ni alla vet så smäller det! SKIVAAAAAAAA whop whop :D fast har fortfarande ångest över vad jag ska ha på mig.. Ska ev ner på stan idag och shoppa en liten söt sak som jag hitta på gina tricot men men lets see....



Hejdå alla ni få som läser mig blogg :) ♥

det var en gång....

....en morbror som fyllde år! Tommy hette han och Sanna var på kalas där idag :) ytterst trevligt och gott. Nu är det hockeyn på tvn så HEJDÅ!

HEJJA SVEARIKE


språng på gång

Lite senare ikväll ska jag och Jessica ut och gå våran runda, måste ju bli fit till imorgon? haha good luck säger jag! Nej men det ska bli jävligt skönt.

Mamma & co har skaffat en dogge, rätt fin då okej! Fast ser lite butter ut på bilden tycker jag. Diesel heter den stora saken på golvet, rätt tufft namn tycker jag. Nej nu ska jag sluta vara jobbig och gå ut och göra lite nytta nämligen SOLA ist :) pusspåer


3 dagar kvar....

TILL SKIVAN!!!! KOM DIT OCH GÖR MIN KVÄLL


hata rosa pantern

Inatt när jag kom hem från jobbet vid1 så skulle jag och christoffer köpa mat på rosa pantern. Christoffer ville ha kebab och jag chicken bits, vet ni vad jag får? CHICKEN BITS I BRÖD MED BARA RÖDLÖK!!!!!!!!!! fan ska stämma dom jävla idioter! så tack, nu har jag fått ur min ilska :) puss på er

ibland HATAR jag katter

Vaknade imorse av att emilkatten stod utanför baljan och kraffsa i några minuter och less blev jag och går upp och kollar DÅ ÄR DET BAJS PÅ GOLVET! och JAG FICK TORKA UPP DET blää ush fy. Inte nog med det så hade dom bajsat ner hela baljan också, så den fick man rengöra nyvaken som man var.

Idag ska jag ner med Miss J på stan och kolla skor åt henne :) askalas! Sen ikväll jobbar jag med pisen!

Nu tänkte jag laga Americanska pannkakor åt min prins som för tillfället ligger och sover :D schhhh hejdå

skoooor

köpte ett par skor idag för att göra mig glad igen efter en viss bajssak som hände i dag i skolan. Jag tänkte ha dom på våran skiva :) kommer bli riktigt najs. Så underbart sköna också


jag är så flitig

idag så har jag städat hela mitt och Christoffers rum! dammat, rensat, flyttat omkring, bytt sängkläder och dammsugit :) känner mig riktigt nöjd.


mår som man förtjänar!

Sjuhelvetes vilken huvudvärk jag har! buhu.. Nejdå, det är det värt. Hade sjukt kul igår med min käre vän Jessica på Birger :)

Nu ska vi till Palermo och käka fettomat! Det är ju det godaste :) Tjing

Jarrråååå

Ledig imorgon och på torsdag, LÄGG DET PÅ MINNET!


birger

Ikväll blir det party på birger! Christoffers och deras klass har nämligen skiva, riktigt nice :) Ses i dimman

jobbdag

Idag har jag jobbat sen kl 08. Nu blir det racklette med familjen palmred + Elin & Jimmy :) Riktigt mumsigt! Hedå

jag har världens bästa

I fredags natt när jag kom hem från jobbet så ligger mitt hjärtegryn över hela sängen. Jag ber honom snällt och flytta på sig så jag också får plats men icke så nicke. Frågar igen men han säger nej! Frågar en extra gång och då säger han nåt i stil med willyskortet, du har tappat det du får låna mitt. Haha vadå säger jag? Då säger han lite tydligare att "Du får låna mitt willyskort om du inte kommer in, du får låna det". Och då säger jag "- jaha tack älskling" Sen säger han: Sluta ignorera mig". Efter ett tag så kollar jag på honom och säger hur söt han är, då ger han mig det största leendet :D och allt dethär var i sömnen. Dagen efter så mindes han ingenting utav det han sa. Så underbar :)


RSS 2.0