Nya pjucks!

Jajamen, ni hörde! Tjakka nya dojjer igår :) verkligen jätte nöjd. Dock inte så märkvärdiga men, duger i krig. Lägger in bild nån annan gång, sitter nämligen vid älsklings data.¨

Har jobbat hela dan, var faktiskt rätt okej dag :) Alla var glada, konstigt? PERSONALFEST IMORGON!!!!
Juste.............ska klippa mig också, hm


Men ikväll hörrni, då ska jag och självaste Romin åka till min käre far som hon kallar amburst (heter egentligen anders). Ska bli kul kul !!

helvetes helvetes fan helvetes va ONÖDIGT!

JÄVLA SKIT! har blivit bestulen IGEN med min cykel :( kära ingrid...........R.I.P


Finally

Nu har min kompis Jessica fått det efterlängtade körkortet! GRATTIS TILL HENNE :)fotbollstime

Kära syster har match idag fick jag reda på nyss! Självklart ska man dit och kolla MEN bara endast om min käraste mor kommer och hämtar mig :) Och det gjorde hon! haha vilken curling mamma jag har ♥Back in buissnes!

Nu är jag här igen. Haft ett litet uppehåll som ni kanske märkt? Har jobbat som en tok, och på helgerna vill man ju inte direkt sitta vid datan och blogga? Vill som sagt ta vara på den lilla tiden man är "ledig".

Löning idag då! Jävlar va skönt det känns, skaplig var den också. Tackar man ju för!

Det har ju hänt en del under sommarn, men det orkar jag inte berätta! Ni som känner mig vet ju vad som har hänt osv :) Skulle tagit mig en vecka och skriva det plus att jag knappt kommer ihåg vad jag gjorde igår? :S

Mamma kom och lämnade en påminnelse idag på jobbet på en räkning som jag glömt att betala höhö. Vad tror ni jag gör? JO JAG GLÖMDE DEN PÅ JOBBET I MINA ARBETSBYXOR!!!!! haha jag dör.


Som ni ser så fryser jag idag, jävla bajsväder :)


RSS 2.0